X

Zo leuk is Schagen!

Uren geslenterd, terrasje gepakt bij de kerk in het midden van dit gemoedelijke stadje. Schagen is fantastisch. Stads aanbod met een dorps karakter. Heerlijk. Je kunt er uren ronddolen zonder je te vervelen. Bijzondere winkeltjes met nog echte detailhandelaren, mensen die passie voor hun vak hebben.
Die passie delen wij van restaurant Leuk. We schenken daarom bijvoorbeeld een koffie waar we zelf helemaal achter staan. De gevestigde merken waren het voor ons net niet. Dus we laten onze eigen variant maken. Die uiteraard onze naam draagt: ‘Leuk’. Geurig, een echte oer-Hollandse kop koffie. Zoals we die zelf ook wensen als we zelf ergens aanschuiven.

Kom je bij ons om een bakkie?

Kom je bij ons om een bakkie?
Nieuwe Laagzijde 11, 1741 GE Schagen
tel. 0224 – 760007
schagen@leukrestaurant.com
www.leukrestaurant.com

Wij zijn woensdag t/m zaterdag open
vanaf 10 uur en zondag vanaf 12 uur