X
Slide

Leuk! Slapen en ontbijten

Huismussen en mezen hipsen door de tuin. Waar vind je nog zoveel vogeltjes die driftig en brutaal proberen de kruimels van je bord te pikken? Liever wat privacy ten opzichte van deze kwekkende doerakken? Geniet dan van je ontbijt op je kamer of in de sfeervol ingerichte huiskamer.

Leuke! Huiskamer 

In de winter brandt de open haard onafgebroken. Ratna zal er alles aan doen om je verblijf zo heerlijk en ontspannen mogelijk te maken. In de watten leggen is bij ons bijna een understatement. Kopje koffie erbij of een glaasje wijn. Heb je al gekeken in de koelkast in de huiskamer? Daar staat vast iets lekkers in voor erbij. Schrijf je wel even op wat je gebruikt hebt, rekenen we dat later met elkaar af. 

Onze Leuke! Tuin 

Onze tuin is jouw tuin. Dat wil zeggen: de hele rechterkant. Links is ons terrein. Je bent er welkom, natuurlijk. Het kan alleen zo zijn dat je een welgemeende snuit tegen je kuit voelt duwen. Basset Saar (dat is onze hond) heet iedereen van harte welkom. 

Wees vrij om te kijken waar die verse ingrediënten vandaan komen die chef-kok Hans gebruikt in zijn gerechten (hij is dol op zijn moestuin). Of werp een blik in het kippenhok zodat je weet dat je eitjes niet uit de supermarkt, maar rechtstreeks van onze eigen kippen komen. 

Jouw Leuke! Tuin 

Rechts is dus jouw domein. En van je medebewoners in onze B&B, als die er zijn. Compleet met boomgaard en hoekjes waar je je even terug kunt trekken. 

Je kunt rekenen op zo’n 6400 vierkante meter groen, groener, groenst. Idyllische zitjes om nog even te genieten van de ondergaande zon. Privacy gewaarborgd! Mijmeren onder de appelbloesem en pruimenboom.