X

Leuke berichten

Rondje Den Helder

Zo, dat was me het dagje wel. Lekker gewinkeld, een eind gewandeld, bezoekje aan het museum gebracht. Wat is Willemsoord mooi. Je proeft de sfeer van de noeste arbeid nog als je over deze oude rijkswerf loopt. Waar de bankwerkers en metaalbewerkers dag in, dag uit keihard werkten voor hun loon. Het terrein ademt marine. De statige en industriële gebouwen zijn uniek.
Maar nu even niks meer. Alleen nog maar ontspannen en bijkomen. Me lekker laten verrassen en verwennen. Ik leun achterover, sluit even mijn ogen en denk nog eens terug aan deze fijne dag in Den Helder. Een paar minuten later staat er een prachtig bord met kakelvers bereide vis voor mijn neus. Het water loopt me in de mond.

Ik wil hier nooit meer weg…

Willemsoord 60a 1781 AS Den Helder
Tel. 0223 – 760025
denhelder@leukrestaurant.com
www.leukrestaurant.com

Wij zijn woensdag t/m zaterdag open
vanaf 10 uur en zondag vanaf 12 uur

Zo leuk is Schagen!

Uren geslenterd, terrasje gepakt bij de kerk in het midden van dit gemoedelijke stadje. Schagen is fantastisch. Stads aanbod met een dorps karakter. Heerlijk. Je kunt er uren ronddolen zonder je te vervelen. Bijzondere winkeltjes met nog echte detailhandelaren, mensen die passie voor hun vak hebben.
Die passie delen wij van restaurant Leuk. We schenken daarom bijvoorbeeld een koffie waar we zelf helemaal achter staan. De gevestigde merken waren het voor ons net niet. Dus we laten onze eigen variant maken. Die uiteraard onze naam draagt: ‘Leuk’. Geurig, een echte oer-Hollandse kop koffie. Zoals we die zelf ook wensen als we zelf ergens aanschuiven.

Kom je bij ons om een bakkie?

Kom je bij ons om een bakkie?
Nieuwe Laagzijde 11, 1741 GE Schagen
tel. 0224 – 760007
schagen@leukrestaurant.com
www.leukrestaurant.com

Wij zijn woensdag t/m zaterdag open
vanaf 10 uur en zondag vanaf 12 uur